|
Translation changed |
|
|
Translation added |
|
None
Suggestion added |
|
|
Translation changed |
|
|
Translation added |
|
None
Suggestion added |
|
VySmazáním účtu odstraníte všechna data.PVaše předplatné však ZŮSTANE zachováno.